Categorieën
Nieuws

De week zonder afval

Van 7 tot en met 13 september organiseert Milieu Centraal de Week Zonder Afval. Consumenten krijgen die week via sociale media elke dag een andere tip waarmee ze afval kunnen besparen. Op de website weekzonderafval.nl worden nog meer tips, video’s en blogs gepubliceerd. Via de app Doenkies kunnen consumenten meedoen aan acties om afval te besparen en daarmee geld sparen voor een goed doel. Influencers gaan aan de slag met de challenges van de Week Zonder Afval en bloggen erover. Eén van hen gaat naar een Repair Café om daar met de hulp van een reparateur zijn/haar te repareren en daarover vlogt hij/zij op Instagram en YouTube.

Repair Cafés open

‘Repareer je spullen’. Deze tip staat centraal in de Week Zonder Afval. Repair Café is dan ook één van de partners van het initiatief. Dat komt mooi tot uiting als op één dag tijdens de week zo veel mogelijk Repair Cafés open zijn. Consumenten kunnen dan de genoemde tip direct opvolgen.

De komende repaircafé is op dinsdag 1 september. De volgende is dan op 15 september. Let wel: er zijn al aardig wat reparaties ingeschreven, dus meld u op tijd aan!

Enne… de koffie staat klaar!

Bel 06 83617000, u krijgt dan een tijdstip waarop u langs kunt komen.

Vergeet niet een mondkapjes mee te nemen!

Waardeer het, repareer het.