Categorieën
Nieuws

Eerste bijeenkomst 3 maart 2020

Eerste keer dat RepairCafeGemertBakel zitting houd zal zijn a.s. 3 maart 2020 in D’n Dorpel aan de Vondellaan te Gemert.

Breng gerust uw te repareren apparaten mee om samen met ons weer werkend te krijgen.

Foto: PeterPaulvandeVen
Categorieën
Nieuws

Flitsende startbijeenkomst

Afgelopen woensdagavond 12 februari 2020 was er een enorme belangstelling voor de opstartbijeenkomst van RepairCafeGemertBakel.nl . Een 30-tal personen kwam opdagen en liefst 24 vrijwilligers dienden zich aan. Mensen die willen helpen repareren, maar ook gastvrouwen en gastheren die het mogelijk gaan maken dat alles in goede banen geleid wordt.

Opstartbijeenkomst Repaircafe Gemert Bakel
Foto: PeterPaulvandeVen
Categorieën
Nieuws

12 febr 2020 Informatiebijeenkomst

Een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers wordt gehouden op woensdagavond 12 februari 2020 vanaf 19.00 uur inloop in d’n Dörpel aan de Vondellaan 49-51 te Gemert, dan kunnen we ook om 19:30 uur beginnen. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze informatieavond.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld, zodat wij rekening kunnen houden met de koffie/thee. Stuur bij voorkeur een mail naar info@repaircafegemertbakel.nl .

Graag tot ziens op deze informatiebijeenkomst,
De dorpsondersteuners Harrie Hellings en Theo Saalmink

Categorieën
Nieuws

RepairCafé Gemert-Bakel in het nieuws

Op woensdag 22 januari verscheen een artikel in het Eindhovens Dagblad over het nieuw op te richten RepairCafé Gemert-Bakel.

Twee keer per maand RepairCafe Gemert-Bakel

Lees meer…